Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Σμύνθη Ξάνθης: Χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα η σύσκεψη – «Χαμός για μια φωτογραφία» με τον Χαρδαλιά

Σμύνθη Ξάνθης: Χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα η σύσκεψη – «Χαμός για μια φωτογραφία» με τον Χαρδαλιά


O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς την Κυριακή το πρωί βρέθηκε στον Εχίνο ενώ στην συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη.

Όπως θα δούμε και στην φωτογραφία, στην σύσκεψη δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο από τους φορείς που την συντόνισαν, μέτρα τα οποία έχει ανακοινώσει η ίδια η κυβέρνηση.

Την στιγμή που ένα ολόκληρο χωριό μπαίνει σε καραντίνα σε μια περιοχή με μεγάλο και αυξανόμενο πρόβλημα κορονοϊού, η εικόνα αυτή δείχνει ότι κάποιοι συμπεριφέρθηκαν χωρις να σκεφτούν ώριμα πως η συνάθροιση τόσο πολλών ανθρώπων που δεν είχαν ουσιαστική δουλειά εκεί, είναι επικίνδυνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι από αυτούς, ήρθαν μόνο για να «σονοδέψουν» ως είθισται τον Υπουργό, και να βγουν τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Να σημειωθεί τέλος, πως η σύσκεψη έγινε σε κλειστό περιορισμένο χώρο, και όχι σε μεγάλο αμφιθέατρο όπως έγινε στη Νεάπολη Κοζάνης.

Πηγή φωτογραφίας: xanthipress.gr

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κοινή ερώτηση των βουλευτών ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας της ΝΔ για την εφαρμογή της Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης – «Ποιες πολιτικές, δράσεις και μέτρα θα υιοθετηθούν ως αντιστάθμιση και ποιο θα είναι το αποτύπωμά τους»

Κοινή ερώτηση, κατέθεσαν οι βουλευτές ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας για την εφαρμογή της Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης στις ...