Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σύσκεψη για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σύσκεψη για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στo πλαίσιο της διαβούλευσης που ξεκινά η Δημοτική Αρχή Κοζάνης και σε συνέχεια των προσπαθειών συντονισμού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εξεύρεση βέλτιστης λύσης για τις άδειες λειτουργίας των καταστημάτων, ο Δήμαρχος Λ. Ιωαννίδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Γ. Ιωαννίδη, συσκέφτηκαν σήμερα  Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, στο Δημαρχείο, με τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, Π. Ουσταγιαννίδη, και την Προϊσταμένη του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου ΠΕ Κοζάνης, Α. Τσαμπούρη.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να εξαντληθούν τα περιθώρια που της δίνει η νομοθεσία ώστε να ομαλοποιηθεί δίκαια η κατάσταση στη βάση κοινά αποδεκτών και εφαρμόσιμων για όλους κανόνων, οι οποίοι να θωρακίζουν και να προστατεύουν πολύπλευρα τους πολίτες, καλύπτοντας ταυτόχρονα ζητήματα πολιτικής ασφάλειας αλλά και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, η συζήτηση επικεντρώθηκε, μεταξύ άλλων,

  • στην ανάγκη διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του ανταγωνισμού με θεμιτά για όλους μέσα,
  • στην αντιμετώπιση της κατάληψης του δημόσιου χώρου με τρόπο ώστε να μην θίγονται τα θεμελιώδη δικαιώματα όλων των κοινωνικών ομάδων, ευπαθών ή μη,
  • στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ηχορύπανσης.

Για τη Δημοτική Αρχή, προτεραιότητες του αμέσως προσεχούς διαστήματος αποτελούν η εντατικοποίηση του συντονισμού όλων των υπηρεσιών και η άμεση ενημέρωση και διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους επαγγελματικούς φορείς.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team