Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Σιατίστης Αθανάσιος: Ευχαριστώ για τις προσευχές σας – Επιστρέφει στα καθήκοντά του

Σιατίστης Αθανάσιος: Ευχαριστώ για τις προσευχές σας – Επιστρέφει στα καθήκοντά του

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Καλά στην υγεία του είναι πλέον ο μητροπολίτης Σιατίστης Αθανάσιος, ο οποίος στις 5 Μαΐου είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19.

Με μήνυμά του προς τους πιστούς της μητροπολιτικής του περιφέρειας, ο κ. Αθανάσιος αφού τους ενημερώνει ότι ο ίδιος χαίρει άκρας υγείας, παράλληλα διευκρινίζει ότι από σήμερα επανέρχεται ξανά στα καθήκοντά του. Επίσης, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους για τις αμέτρητες ευχές που δέχτηκε όλες αυτές τις ημέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά “σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας”.

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Αθανάσιος, όλο το προηγούμενο διάστημα ακολουθώντας το πρωτόκολλο, απείχε από τα αρχιερατικά του καθήκοντα και βρισκόταν σε απομόνωση στην οικία του.

Πηγή: orthodoxia.info

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δ. Μακεδονία: 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα για εξυπηρέτηση πελατών σε κλειστό εξωτερικό υπαίθριο χώρο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν την Πέμπτη 17.06.2021 συνολικά 85.017 ...