Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σε υψηλούς τόνους η ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας Αθηνάς Τερζοπούλου – Στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού της

Σε υψηλούς τόνους η ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας Αθηνάς Τερζοπούλου – Στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού της

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σφοδρή επίθεση κατά του αντιπάλου της Π. Πλακεντά

Σκληραίνει η μάχη για τη διεκδίκηση του Δήμου Εορδαίας στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών  την Κυριακή 2 Ιουνίου, καθώς, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης η Αθηνά Τερζοπούλου σε ένα πυκνό ακροατήριο στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί», στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του συνδιεκδικητή του Δήμου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά.

Η κ. Τερζοπούλου κατηγόρησε τον Π. Πλακεντά για την άσχημη εικόνα της Πτολεμαΐδας καθώς, όπως είπε, όλοι ξέρουν που βρίσκονται αυτοί που ευθύνονται γι’ αυτή την κατάσταση -δείχνοντας ευθέως το συνδυασμό του αντιπάλου της. Του επέρριψε μάλιστα γενικότερα ευθύνες για έργα που δεν έγιναν στην περιοχή και για τη χαμηλή απορροφητικότητα του Δήμου από το ΕΠΣΑ για έργα στον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο. Τον κατηγόρησε πως δεν έκανε τίποτε από τη θεσμική θέση του ως Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης τόσα χρόνια για να  βοηθήσει την περιοχή μας, για να χρηματοδοτηθούν έργα αναγκαία για το Δήμο Εορδαίας και αναφέρθηκε σε μια σειρά έργα που δεν προχώρησαν, όπως η Λιμνοδεξαμενή Αναρράχης που απεντάχθηκε ή για την επεξεργασία λυμάτων Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας, αλλά και σε έργα  που βρίσκονται ακόμη σε μελετητικό στάδιο και για την μη αξιοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην περιοχή. «Ήταν απών στις ανάγκες του Δήμου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Τερζοπούλου καταφέρθηκε μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον έτερο διεκδικητή του Δήμου Εορδαίας, αποκαλώντας τον «καιροσκόπο», «ανεπάγγελτο» και «επαγγελματία πολιτικό».

Ανοίγοντας την ομιλία της ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκάλιασε και τίμησε το συνδυασμό της με την ψήφο του την πρώτη Κυριακή, φέρνοντάς τον δεύτερο με υψηλό ποσοστό και δίνοντάς του τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Δήμο Εορδαίας στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής. Ανέφερε ότι ο συνδυασμός της έκανε «έναν καθαρό προεκλογικό αγώνα, χωρίς κομματική στήριξη, με αξιοπρέπεια και ήθος», δηλώνοντας πως «είμαστε περήφανοι γι’ αυτό» και πρόσθεσε πως «στον προεκλογικό αγώνα μας επιλέξαμε τον πολιτικό πολιτισμό», ενώ δήλωσε ότι όλοι οι συνεργάτες της είναι και θα είναι δυναμικοί και ευαίσθητοι καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους ως η επόμενη δημοτική αρχή.

Η κ. Τερζοπούλου κάλεσε τους πολίτες του Δήμου Εορδαίας να στηρίξουν την Κυριακή στο δεύτερο γύρο το συνδυασμό «Δημιουργούμε Μαζί», τονίζοντας πως έχει πρόγραμμα για να δοθεί αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή εν όψει της μεταλιγνιτικής περιόδου, αλλά «και για τον πολιτισμό της καθημερινότητας». «Μπορούμε να δώσουμε χρώμα και νόημα στη ζωή μας», ανέφερε η κ. Τερζοπούλου, η οποία έκλεισε την ομιλία της με το σύνθημα «Πάμε δυνατά για την Εορδαίας των ονείρων μας».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη