Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σε τελικό στάδιο η κατασκευή του 10ου 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην Πτολεμαΐδα

Σε τελικό στάδιο η κατασκευή του 10ου 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Έχουν προχωρήσει πολύ και με γρήγορους ρυθμούς, οι εργασίες του ανάδοχου εργολάβου, για την κατασκευή του 10ου 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου (το οποίο συστεγάζεται με το 4ο Δημοτικό σήμερα ) στην Πτολεμαΐδα.

Όπως φαίνεται και στη σημερινή φωτογραφία, οι βασικές κατασκευές και το σοβάντισμα έχουν ολοκληρωθεί, οπότε το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν ηλεκτρολογικές-υδραυλικές εργασίες, αλλά και εργασίες τοποθέτησης κουφωμάτων.
Εκτός απρόοπτης κατάστασης, το έργο αναμένεται να παραδοθεί εντός χρονοδιαγράμματος, δηλαδή στα τέλη Αύγουστο του 2020 και να λειτουργήσει κανονικά ως σχολείο την επόμενη σχολική χρονιά. Είχε θεμελιωθεί με κάθε επισημότητα πριν ακριβώς ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου του 2019, οπότε θεωρείται πλήρως ικανοποιητική η πρόοδος των εργασιών.
Όπως είναι γνωστό, το νέο σχολείο ανεγείρεται δίπλα στο κτήριο που στεγάζει το Τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ, ανάδοχος κατασκευαστής είναι η τεχνική εταιρία του Ιωάννη Χατζησάββα, ενώ η χρηματοδότησή του γίνεται από το ΕΣΠΑ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team