Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Σε πλήρη ετοιμότητα Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος κορωνοϊού -Συνάντηση Κασαπίδη με τη διοίκηση της 3ης ΥΠΕ (Δελτίο τύπου)

Σε πλήρη ετοιμότητα Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος κορωνοϊού -Συνάντηση Κασαπίδη με τη διοίκηση της 3ης ΥΠΕ (Δελτίο τύπου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


     Η  συνεργασία μεταξύ Διοικητικής και Υγειονομικής Περιφέρειας για τη βέλτιστη διαχείριση του φαινομένου «κορωνοϊού», όπως αναπτύσσεται μέχρι σήμερα ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής συνάντησης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδη Γιώργου και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης Τοπαλίδη Ηλία με τον  Διοικητή της 3ης ΥΠΕ  κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη  και τους Υποδιοικητές  της 3ης ΥΠΕ κ. Κυριακίδη Αναστάσιο και κ. Χρίστογλου Κωνσταντίνο.

  Στη συνάντηση συζητήθηκε η προετοιμασία για την επόμενη μέρα, τα μέτρα που αφορούν την δημόσια υγεία καθώς και  μέτρα σχετικά με την ατομική προστασία του πληθυσμού.

  Στη συνέχεια ακολούθησαν επισκέψεις στο Μαμάτσειο και στο Μποδοσάκειο  Νοσοκομείο για να δουν από κοντά  τα μέτρα που έχουν ληφθεί καθ’ υπόδειξη της αρμόδιας αρχής του Υπουργείου Υγείας, όπου και διαπιστώθηκε η πλήρη ετοιμότητα και η προετοιμασία τους.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team