Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σε μία ζέστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα οι σπουδαστές του Τμήματος» Βοηθών Φαρμακείου» του Δημόσιου ΙΕΚ Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα

Σε μία ζέστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα οι σπουδαστές του Τμήματος» Βοηθών Φαρμακείου» του Δημόσιου ΙΕΚ Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα , έκοψαν οι σπουδαστές του Τμήματος Βοηθοί Φαρμακείου του Δημόσιου ΙΕΚ Πτολεμαΐδας, παρουσία της Διευθύντριας Σοφίας Μπέση και των Καθηγητών τους Αμαλίας Παππά , Αλεξίας Παπαστεργίου και Τάνιας Πάκου.

Η Διευθύντρια του ΙΕΚ κόβοντας την πίτα ευχαρίστησε τους καταρτιζόμενους και τους καθηγητές, για την εποικοδομητική συνεργασία και τη συμβολή τους στην ανοδική πορεία του φορέα, ευχόμενη νέους στόχους και επιδιώξεις ,που θα ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ της εκπαίδευσης.

Από την πλευρά τους οι καταρτιζόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους ,για την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων από τους εκπαιδευτές ,ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά. Η τυχερή που κέρδισε το «φλουρί» ήταν η Διευθύντρια του ΙΕΚ, η οποία το προσέφερε σε κλήρωση και το έτυχε η Ευτυχία Γκουτζιούλη.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου