Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται ήδη η πόλη της Πτολεμαΐδας

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται ήδη η πόλη της Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τα γιορτινά της φόρεσε η πόλη της Πτολεμαΐδας εν όψει των Χριστουγέννων που βρίσκονται πλέον πολύ κοντά.

Με τη φωταγώγηση του τεράστιου εντυπωσιακού καραβιού, που δεσπόζει στην Κεντρική Πλατεία , από το Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά τις επόμενες μέρες ,θα ξεκινήσει και επίσημα η εορταστική περίοδος , ενώ εφέτος ο Δήμος, μας επιφυλάσσει πολλές χαρούμενες εκπλήξεις.

Η τοποθέτηση του εορταστικού διάκοσμου σε κομβικά σημεία της Πόλης δίνει μία μοναδική χριστουγεννιάτικη αίσθηση, μία υπέροχη εικόνα ,που έρχονται να συμπληρώσουν οι νέες κατασκευές κατά μήκος της Κεντρικής Οδού αλλά και η οι διάφορες παραστάσεις στα Πάρκα και στις Εισόδους της Πόλης.

Η αγορά της Πτολεμαιδας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους καταναλωτές, ενώ ιδιαίτερα δελεαστικές είναι οι βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων. Στην τόνωση του εορταστικού κλίματος αναμένεται να συμβάλλουν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας , του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας -Εορδαίας και των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Τόπος να ζεις»: «Ο Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης ζήτησε συνάντηση με την Α/θμια σχολική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης και τους απάντησαν ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί το έγγραφό τους δεν είχε σφραγίδα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανάρτηση στο facebook της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις: «Θα μπορούσε να είναι φάρσα εάν δεν ήταν ...