Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Σε Δημοσιογραφικούς ρυθμούς η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας για την ΕΣΕΠΗΜΒΕ

Σε Δημοσιογραφικούς ρυθμούς η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας για την ΕΣΕΠΗΜΒΕ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μέσα σε μία ιδιαίτερα ζέστη και φιλική ατμόσφαιρα η Ένωση Συντακτών Εφημερίδων Περιοδικών και Ηλεκτρονικών Μέσων Βορείου Ελλάδος (ΕΣΕΠΗΜΒΕ) στην αίθουσα «ΗΑΜΑΜ» της Θεσσαλονίκης έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, στα πλαίσια της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

 

Υποδεχόμενη τα παλιά και νέα μέλη της Ένωσης η απερχόμενη Πρόεδρος Κούλα Πουλασιχίδου ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους ,τονίζοντας μεταξύ άλλων: » Έχουμε το τέλος μιας εποχής, καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι της νέας δεκαετίας .

Δεν τελείωσε Απλώς μία χρονιά αλλά μία δεκαετία κρίσης και αλλαγών ,που δεν άφησε αλώβητο και το δικό μας κλάδο. Κορυφαίοι εκδοτικοί όμιλοι έβαλαν λουκέτο, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί κατέβασαν ρολά , σπρώχνοντας στην ανεργία πολλούς συναδέλφους μας.

Είχαμε και τις αλλαγές στο επικοινωνιακό πεδίο με την έκρηξη της πληροφορίας και τη διαδικτυακή επανάσταση μέσω των νέων τεχνολογιών ,οδηγώντας τους Δημοσιογράφους σε άλλους δρόμους αναζήτησης της πληροφορίας.

Παρά τη μεταμνημονιακή εποχή εξακολουθεί το περιβάλλον μας να είναι ιδιαίτερα ρευστό ,αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι ότι ο κλάδος μας , η Δημοσιογραφία θα βρει σύντομα το βηματισμό της .

Τώρα, η ανασκόπηση του 2019 για την Ένωση περιελάμβανε την αγωνία για την επιβίωσή του φορέα μας και δόξα τω Θεώ πήγαμε καλά, χάρη στην προσφορά του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα του Γραμματέα μας του Λευτέρη Κεσίδη , που δεν έλειψε ποτέ από τα καθήκοντά του , αλλά και χάρη στη συνέπεια των περισσότερων από τα μέλη μας αναφορικά με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις , που αποτελούν τη μοναδική πηγή Εσόδων .

Κατά τα άλλα ήταν μία χρονιά που δεν προσφερόταν για ιδιαίτερες δράσεις , καθώς είχαμε και την αλλαγή του πολιτικού και αυτοδιοικητικού σκηνικού .

Σίγουρα όμως ήταν μία ήσυχη και νοικοκυρεμένη χρόνια , από αυτές που δίνουν όμως την ώθηση να ξεκινήσει με φόρα … η επόμενη »

Στη συνέχεια η κ. Πουλασιχίδου έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα , συνοδεία ανάλογων ποιημάτων από τη Λογοτεχνική Δημοσιογράφο Κατερίνα Τσεβελεκίδου ,ενώ ακολούθησε η διαδικασία ,για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου