Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Σε ακριτικά φυλάκια στη Δυτική Μακεδονία βρέθηκε ο αρχηγός ΓΕΣ

Σε ακριτικά φυλάκια στη Δυτική Μακεδονία βρέθηκε ο αρχηγός ΓΕΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στη Δυτική Μακεδονία, στα σύνορα με τα Σκόπια και την Αλβανία, βρέθηκε το Σάββατο ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Σε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στη Δυτική Μακεδονία, στα σύνορα με τα Σκόπια και την Αλβανία, βρέθηκε το Σάββατο ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του σε μονάδες και φυλάκια με στόχο από τη μία να ελεγχθεί η ετοιμότητά τους για αποτροπή και από την άλλη να τονωθεί το ηθικό τους.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ο Αρχηγός ΓΕΣ συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα,επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια (Ε.Φ.) της Περιοχής Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (ΠΕ/9η Μ/Π ΤΑΞΠΖ «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ») δηλαδή φυλάκια κυρίως του νομού Φλώρινας.

Ο Αρχηγός – όπως τονίζεται από το ΓΕΣ – κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του διαπίστωσε την υψηλή πειθαρχία του προσωπικού ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους. Ταυτόχρονα, εξήρε το υψηλό ηθικό της φρουράς και έδωσε συγχαρητήρια σε στελέχη και οπλίτες θητείας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στα ακριτικά φυλάκια της ελληνικής επικράτειας.

Πηγή: In.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team