Αρχική > Slider > Σχεδόν 100.000 αυτοκίνητα πέρασαν το Πάσχα από τα διόδια του Πολυμύλου – Kατά 40% αυξημένη η κίνηση στην Εγνατία σε σχέση με πέρυσι

Σχεδόν 100.000 αυτοκίνητα πέρασαν το Πάσχα από τα διόδια του Πολυμύλου – Kατά 40% αυξημένη η κίνηση στην Εγνατία σε σχέση με πέρυσι

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μεγάλη ήταν η κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα στην Εγνατία οδό, η οποία ήταν αυξημένη κατά 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Διοδίων, ολόκληρη τη Μεγάλη Εβδομάδα, μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, στα διόδια του Πολυμύλου καταγράφηκαν σχεδόν 100.000 διελεύσεις αυτοκινήτων.

Τον μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο, όπως ήταν φυσικό, δέχτηκε η Εγνατία οδός κατά την επιστροφή των εκδρομέων τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε πέρασαν από τα διόδια του Πολυμύλου 18.235 αυτοκίνητα. Λόγω του μεγάλου αριθμού των αυτοκινήτων στα διόδια του Πολυμύλου σχηματίστηκαν ουρές, ενώ έξι φορές οι υπεύθυνοι άνοιξαν τα διόδια και υπήρξε ελεύθερη διέλευση, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση. Κατά την έξοδο για το Πάσχα ρεκόρ στην κίνηση είχε η Μ. Πέμπτη, καθώς πέρασαν από τα διόδια του Πολυμύλου 14.731 αυτοκίνητα, ενώ ακολουθεί η Μ. Παρασκευή με 13.417 αυτοκίνητα. Η πασχαλινή έξοδος ξεκίνησε δυναμικά από την πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, αφού τη Μ. Δευτέρα καταγράφηκαν στα διόδια του Πολυμύλου 10.583 αυτοκίνητα, τη Μ. Τρίτη 9.954, τη Μ. Τετάρτη 11.004 και το Μ. Σάββατο 10.374.

Πυκνή ήταν η κίνηση ακόμη και την Κυριακή του Πάσχα, οπότε και πέρασαν από τα διόδια του Πολυμύλου 9.052. Το αποκορύφωμα βεβαίως σημειώθηκε κατά την επιστροφή της Δευτέρας του Πάσχα με τις προαναφερθείσες 18.235 διελεύσεις. Το σύνολο των αυτοκινήτων που πέρασε τα διόδια του Πολυμύλου κατά την Μ. Εβδομάδα και τις ημέρες του Πάσχα ανέρχεται σε 97.350. Αυξημένη ήταν η κίνηση και στα διόδια της Ιεροπηγής, όπου πέρασαν 3.000 αυτοκίνητα έναντι 1.400 πέρυσι το Πάσχα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας