Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σ. Κωνσταντινίδης: «Εις ώτα ακουόντων το αίτημα για την χορήγηση ενισχύσεων από το πρόγραμμα de minimis στη Δυτική Μακεδονία»

Σ. Κωνσταντινίδης: «Εις ώτα ακουόντων το αίτημα για την χορήγηση ενισχύσεων από το πρόγραμμα de minimis στη Δυτική Μακεδονία»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

“Χαιρετίζω την απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, για την χορήγηση ενισχύσεων από το πρόγραμμα de minimis στους καπνοκαλλιεργητές του Βοΐου, και σε άλλους παραγωγούς της Δυτικής Μακεδονίας, θέμα το οποίο είχα θέσει στην πρόσφατη επίσκεψή μου στο Υπουργείο, ανάμεσα σε άλλα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα στην περιοχή μας.

Η απόφαση του κυρίου Βορίδη προβλέπει την καταβολή συνολικού ποσού 19.255.000 ευρώ που προορίζεται για παραγωγούς: επιτραπέζιων ροδάκινων (70 ευρώ/στρ), νεκταρινιών (50 ευρώ/στρ), αμυγδάλων (80 ευρώ/στρ) για όλη τη χώρα και καπνού για τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Γρεβενών, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Πέλλας, Πιερίας, Τρικάλων, Φλώρινας και Χαλκιδικής (50 ευρώ/στρ).

Ο αγροτοκτηνοτροφικός τομέας χρειάζεται την προσοχή μας, και θα την έχει!

 Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team