Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Ο κόσμος είναι οργισμένος και το αποδεικνύει σήμερα – Ο Ν. Κοζάνης έχει πρόβλημα» – Τα πρώτα μηνύματα των επαγγελματιών φορέων στη μεγάλη κινητοποίηση-διαμαρτυρία (VIDEO)

«Ο κόσμος είναι οργισμένος και το αποδεικνύει σήμερα – Ο Ν. Κοζάνης έχει πρόβλημα» – Τα πρώτα μηνύματα των επαγγελματιών φορέων στη μεγάλη κινητοποίηση-διαμαρτυρία (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Οργή και αγανάκτηση τα πρώτα μηνύματα των επαγγελματικών φορέων της ΠΕ Κοζάνης, που συμμετέχουν σε μια μεγάλη διαμαρτυρία – αυτοκινητοπομπή προς την Περιφέρεια -ΖΕΠ, λέγοντας πως μέσα από τα συνεχιζόμενα lockdown οι επιχειρήσεις της περιοχής έλαβαν ψίχουλα για το κλείσιμο των καταστημάτων τους, που παραμένουν κλειστά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εισήγηση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής στο Σ/Ν του Υπουργείου Εξωτερικών με τίτλο: «Οργάνωση και λειτουργία Υπουργείου Εξωτερικών, Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού και ρύθμιση θεμάτων διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας και ανθρωπιστικής βοήθειας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εισήγηση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής στο Σ/Ν του Υπουργείου  Εξωτερικών με τίτλο: «Οργάνωση και ...