Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > «Φόρος τιμής» στους πεσόντες εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικούς της Εορδαίας

«Φόρος τιμής» στους πεσόντες εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικούς της Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα ,πρώτο Ψυχοσάββατο ,από τον πατέρα Ιωάννη Εσπερίδη η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών της Εορδαίας, που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας .

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου Θεόδωρου Κεραμά,, ο οποίος τόνισε το χρέος απόδοσης στους συναδέλφους, που θυσιάστηκαν εν ώρα καθήκοντος, υπηρετώντας τα ιδανικά και τις αρχές τους, προσθέτοντας ότι οι Εκλειπόντες Αστινομικοί δίνουν δύναμη στους νεώτερους να συνεχίσουν να προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στους Πολίτες.
«Αποτίσαμε φόρο τιμής στους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος συναδέλφους, που ποτέ δεν ξεχνάμε», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης Ζήσης Λιάκος.
Στη λιτή και σεμνή εκδήλωση συμμετείχαν οι Βουλευτές Π.Ε. Κοζάνης κ.κ. Κωνσταντινίδης και Παπαδόπουλος ,εκπρόσωποι του Στρατού, της Πυροσβεστικής , της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Εορδαίας, του Δήμου Εορδαίας και άλλων τοπικών φορέων.
Να σημειωθεί ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, σήμερα δηλαδή ,τελέστηκε στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Πτολεμαΐδας Επιμνημόσυνη Δέηση ,για τους νεκρούς που έπεσαν υπέρ της ελευθερίας της Ελληνικής γής και του λαού στους αγώνες του Έθνους.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου