Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Επίθεση» Φάμελλου από Κοζάνη προς τη ΝΔ: «Ο μόνος λόγος που ήρθαν στην κυβέρνηση είναι για να πουλήσουν γρήγορα» (video)

«Επίθεση» Φάμελλου από Κοζάνη προς τη ΝΔ: «Ο μόνος λόγος που ήρθαν στην κυβέρνηση είναι για να πουλήσουν γρήγορα» (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της ΔΕΗ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του από την Κοζάνη όπου βρέθηκε στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης της ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κόμματος Μανώλης Φάμελλος. Ο ίδιος κατηγόρησε τη ΝΔ για προσπάθεια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, επιρρίπτοντας ευθύνες για τις πολιτικές της, εις βάρος της μικρομεσαίας τάξης.

«Αν θελήσει κανείς να συγκρίνει το ποιόν των δύο κυβερνήσεων, θα δει ότι είναι σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε το σενάριο της Μικρής ΔΕΗ, σταμάτησε την ιδιωτικοποίηση των δικτύων, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ, μειώσαμε κατά 1.25 δις ευρώ τον δανεισμό της ΔΕΗ, προχωρήσαμε επενδύσεις και μειώσαμε το κόστος του ρεύματος. Οι κυβερνήσεις της ΝΔ, παλαιότερες και η τωρινή, προτείνουν αύξηση του ρεύματος 60% , ιδιωτικοποίηση, και τελείως διαφορετική κατεύθυνση από εμάς, αναρωτιόμαστε τι άλλο θα προκύψει. Διαχειρίζονται με έναν καταστροφολογικό τρόπο σενάρια για τη ΔΕΗ , ευ αγγέλλουν την καταστροφή, προκαλούν με έναν τρόπο αυτοεκπληρούμενης προφητείας . Όσο ήμασταν κυβέρνηση μιλούσαν για τη ΔΕΗ ως κατεστραμμένη , αλλά αντίθετα προχώρησε σε επενδύσεις και μείωσε τον δανεισμό. Αυτή η αυτοεκπληρούμενη προφητεία ο κ. Χατζηδάκης θέλει να την κάνει πραγματικότητα . Οι δηλώσεις του είναι απαράδεκτες , εκμεταλλεύεται τη μείωση του ΦΠΑ κάτι θετικό της κυβέρνησής μας, ενώ και τη θετική εξέλιξη των ΑΠΕ θα το καταναλώσει και αυτό. Επιπλέον όλοι θα δουν αύξηση κόστους, με 20% για τη μικρομεσαία τάξη», τόνισε χαρακτηριστικά, καταλήγοντας πως η ΝΔ πολύ γρήγορα προδίδει τη μεσαία τάξη και έχει στο νού της την ιδιωτικοποίηση. «Μας το λένε για τη ΔΕΗ, μας το είπαν για το νερό, το ίδιο σχεδιάζουν και για τα δίκτυα φυσικού αερίου. Ο μόνος λόγος που ήρθαν στην κυβέρνηση είναι για να πουλήσουν γρήγορα και δυστυχώς πουλάνε δημόσιο πλούτο», κατέληξε.

Η εκδήλωση είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου στην Κοζάνη.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας