Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πυρά Φάμμελου σε Άδωνι- Κασαπίδη για τη μη αναφορά τους στο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης: «Η Δυτική Μακεδονία έχει 30εκ. ευρώ από το Ταμείο»

Πυρά Φάμμελου σε Άδωνι- Κασαπίδη για τη μη αναφορά τους στο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης: «Η Δυτική Μακεδονία έχει 30εκ. ευρώ από το Ταμείο»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την απορία του για τη μη αναφορά στο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, μετά τη συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη- Γιώργου Κασαπίδη, εξέφρασε από την Κοζάνη ο πρώην Αν. Υπουργός Ενέργειας, Σωκράτης Φάμμελος, στην εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην ενέργεια.

Ο κ. Φάμμελος στάθηκε στο δελτίο τύπου, το οποίο βγήκε μετά τη συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης και Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, όπου δεν υπήρχε καμία αναφορά στο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, το οποίο ο ίδιος είχε ανακοινώσει σε ειδική εκδήλωση στο Κοβεντάρειο της Κοζάνης.

«Δεν καταλαβαίνω το γιατί», είπε ο πρώην Υπουργός, προσθέτοντας πως η Δυτική Μακεδονία έχει Ταμείο με κονδύλιο 30εκ. Ευρώ το οποίο είναι σε ΦΕΚ από τις 5 Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε, θα αναφερθεί αναλυτικότερα στο θέμα κατά τη διάρκεια της αυριανής του ομιλίας στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για τη Μετάβαση των Βαλκανίων στην Καθαρή Ενέργεια.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας