Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Πρωταθλητές στην ανακύκλωση το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο

Πτολεμαΐδα: Πρωταθλητές στην ανακύκλωση το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Αξιόλογες δράσεις ανακύκλωσης πραγματοποίησαν το προηγούμενο τρίμηνο οι μαθητές 22 σχολείων της Πτολεμαΐδας και του Δήμου Εορδαίας, στο πλαίσιο του «Σχολικού Πρωταθλήματος Ανακύκλωσης», με τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Πτολεμαΐδας να αναδεικνύονται πρωταθλητές στην ανακύκλωση και να παίρνουν τα πρώτα βραβεία.

Οι σχολικές μονάδες με τις καλύτερες επιδόσεις από όσες συμμετείχαν στο «Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης», που υλοποίησε η ΔΙΑΔΥΜΑ βραβεύτηκαν σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των μαθητών στο πρωτάθλημα ανακύκλωσης εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, Δημοσθένης Μαυρίδης.  «Το πρόγραμμα ενημέρωσης των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης πέτυχε απόλυτα. Ενημερώσαμε περίπου 4.500 παιδιά και σήμερα κάναμε μια εκδήλωση επιβράβευσης των παιδιών», δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr», επισημαίνοντας ότι από τη δράση αυτή συγκεντρώθηκαν περίπου 3 τόνοι χαρτί και ένας τόνος πλαστικά.

Ικανοποίηση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα εξέφρασαν επίσης ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης Ιωάννης Γκαμπούρας, ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιάννης Αριστερίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Εορδαίας σε θέματα ανακύκλωσης Κοσμάς Σιδηρόπουλος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που αναδείχθηκαν πρωταγωνιστές στην ανακύκλωση, αλλά και για τη συμμετοχή όλων στο πρόγραμμα.

Το πρώτο βραβείο σε επίπεδο Δημοτικών Σχολείων για συλλογή χαρτιού απέσπασε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, το 2ο βραβείο πήρε 5ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και το 3ο πήγε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.

Την 1η θέση για συλλογή χαρτιού σε Γυμνάσια Λύκεια πήρε το Ενιαίο Ειδικό

Επαγγελματικό Γυμνάσιο –Λύκειο Πτολεμαΐδας, τη 2η  το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας και την 3η το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Για συλλογή πλαστικού:

Στα Δημοτικά 1ο ήρθε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, δεύτερο το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και 3ο το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Σε Γυμνάσια-Λύκεια, το 1ο βραβείο για πλαστικό πήρε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο –Λύκειο, 2ο το 4ο  Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας και το 3ο το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Σημειώνεται ότι επιδόθηκε επίσης «ειδική βράβευση» στο 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, για εκδήλωση – εξόρμηση που πραγματοποίησε στην πόλη της Πτολεμαΐδας για ανακύκλωση χαρτιού.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη