Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πτολεμαΐδα: Ορκίστηκαν 17 απόφοιτοι του Τμήματος Μαιευτικής του ΠΔΜ

Πτολεμαΐδα: Ορκίστηκαν 17 απόφοιτοι του Τμήματος Μαιευτικής του ΠΔΜ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου «Παντελίδης», η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Τους όρκους, τον όρκο καθομολόγησης του Πανεπιστημίου αλλά  και τον όρκο  της Μαίας, διάβασαν οι δύο απόφοιτες με το μεγαλύτερο βαθμό (8,08 εκατοστά) Νικολέτα Γκούσκου και Γεωργία Σουλέα. Συνολικά ορκίστηκαν 17 απόφοιτοι παίρνοντας τις θερμότερες ευχές για τη σταδιοδρομία τους από όλους όσους παρέστησαν στην τελετή. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, καθώς και εκπρόσωποι της Συγκλήτου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, συγχαίροντας τους αποφοίτους για την επίτευξη του στόχου τους, αλλά και τους γονείς για την υποστήριξη της προσπάθειας των παιδιών. Το λόγο πήρε η Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγήτρια Άννα Σπύρτου, αλλά και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητής Γεώργιος Ιορδανίδης.

Τέλος ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαιευτικής, Καθηγητής Σεραφείμ Σαββίδης, συνεχάρη τους απόφοιτους εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη λειτουργία και την εξέλιξη του Τμήματος μέσα στα 10 χρόνια  λειτουργίας του. Ο κ. Σαββίδης ευχαρίστησε επίσης τους φοιτητές του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων οι οποίοι ανέλαβαν την βιντεοσκόπηση και φωτογραφική κάλυψη της τελετής, στα πλαίσια της συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης των Τμημάτων του Πανεπιστημίου, ενώνοντας έτσι τη Δυτική Μακεδονία γύρω από τον πυρήνα της μάθησης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team