Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Πτολεμαΐδα: Ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας από το Ταπητοκαθαριστήριο «ΑΕΤΟΣ»

Πτολεμαΐδα: Ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας από το Ταπητοκαθαριστήριο «ΑΕΤΟΣ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Διανύουμε την περίοδο της άνοιξης και διανύουμε την περίοδο που ξεκινάει η διαδικασία για το πλύσιμο των χαλιών από τα νοικοκυριά. Η πλειοψηφία του κόσμου τον Μάιο και τον Ιούνιο μεριμνά για τον καθαρισμό των χαλιών και τη φύλαξή του. Στο Ταπητοκαθαριστήριο «ΑΕΤΟΣ» μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας, καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως το καθάρισμα των σαλονιών και των στρωμάτων σας. Όλα αυτά σε συμφέρουσες τιμές, με παράδοση και παραλαβή από και προς τον χώρο σας.

Η παραλαβή των χαλιών σας μπορεί να γίνει από τον χώρο σας και η παραλαβή τους να γίνει ακόμη και σε διάστημα δύο ημερών. Ωστόσο, παρέχεται και η δυνατότητα της φύλαξης των χαλιών και η παραλαβή τους τον Ιούνιο – Ιούλιο, ακόμη και τον Σεπτέμβριο, μέχρις ότου τα χρειαστεί ο πελάτης. Η έλλειψη χώρου στα σύγχρονα διαμερίσματα εξυπηρετεί πολλούς πελάτες με αυτή τη λύση, μιας και παρέχεται η φύλαξή τους. Αυτό αφορά, είτε χαλιά, είτε τάπετα, βελέντζες, κουβέρτες, παπλώματα κ.ο.κ.

Καθαρισμός σαλονιών – στρωμάτων

Μια ακόμη ενδεδειγμένη λύση είναι ο καθαρισμός των σαλονιών ή των στρωμάτων σας, με δύο τρόπους, είτε δηλαδή σε στεγνό είτε σε υγρό, βιολογικό καθάρισμα. Μπορείτε, δηλαδή, να επιλέξετε ένα τίναγμα και μια απολύμανση στο στρώμα ή τα μαξιλάρια του σαλονιού σας, υπηρεσία που παρέχεται στον χώρο σας, στη μισή τιμή.

Για όλες τις υπηρεσίες γίνεται παράδοση και παραλαβή στον χώρο του πελάτη. Το Ταπητοκαθαριστήριο «ΑΕΤΟΣ» είναι το μοναδικό στην πόλη που παραλαμβάνει και πλένει το ίδιο τα χαλιά σας, δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τον πελάτη. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρέχεται δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη και συμβουλές, σε περίπτωση λ.χ. ενός ατυχήματος. Επίσης, διατίθεται η υπηρεσία οποιασδήποτε επισκευής των χαλιών σας.ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

 

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Info:
Διεύθυνση: 3ο Χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας – Φλώρινας

Υπεύθυνος: Νικόλαος Κεκλίκογλου

Τηλέφωνο: 2463 026444

Www.aetoscleaning.gr

Fb https://www.facebook.com/pg/aetoscarpetcleaning/

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team