Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ)

Πτολεμαΐδα: Μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ (ΕΠΙ ΤΗΣ Π. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 66)

Μεταφέρεται προσεχώς, σε νέα διεύθυνση, στην Πτολεμαΐδα , η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), αφού οι εργασίες είναι ήδη σε εξέλιξη και βρίσκονται στην τελική ευθεία. Αναλυτικότερα, η ΤΟΜΥ Δήμου Εορδαίας, που δημιουργήθηκε πέρυσι στις 14 Μαΐου και συστεγαζόταν προσωρινά στο Ασφαλιστικό της ΔΕΗ, αναμένεται να μεταφερθεί  στη διεύθυνση Παυλίδη Αδαμοπούλου 66, σε νέο κτήριο, το οποίο στην παρούσα φάση επιδιορθώνεται και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Με βάση την ενημέρωση που είχε το «e-ptolemeos.gr», τόσο από την συντονίστρια της ΤΟΜΥ, όσο και από τον εργολάβο του έργου, Νικόλαο Σπρίτο (ALMOΤΕΚ Κατασκευαστική), μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι όλα έτοιμα και θα μπορέσει να ξεκινήσει η μετακόμιση – μεταφορά της υλικοτεχνικής υποδομής. Για την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ΤΟΜΥ στη νέα διεύθυνση θα δοθεί πρώτα η σχετική έγκριση από την 3η ΥΠΕ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει μέσα στις αρχές Ιουλίου.

Να σημειωθεί πως για την περιοχή προβλέπονται δύο ΤΟΜΥ, ωστόσο στην παρούσα φάση λειτουργεί μόνο το ένα, αυτό και το οποίο θα μεταφερθεί. Ήδη οι εγγραφές των ασφαλισμένων έχουν ολοκληρωθεί και το εν λόγω ΤΟΜΥ εξυπηρετεί 5.500 εγγεγραμμένο πληθυσμό, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες προς τους πολίτες, μεταξύ άλλων και συνταγογραφήσεις φαρμάκων, παροχές παραπεμπτικών, παραπομπές για γιατρούς κ.α.

Η επίσημη ημερομηνία λειτουργίας της Τοπικής Μονάδας Υγείας Πτολεμαΐδας στη νέα της διεύθυνση θα γίνει γνωστή και επίσημα με ανακοίνωση, προσεχώς.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη