Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Λάθος τα πεταμένα γάντια και οι μάσκες στο δρόμο- Το κακό πια έχει παραγίνει …

Πτολεμαΐδα: Λάθος τα πεταμένα γάντια και οι μάσκες στο δρόμο- Το κακό πια έχει παραγίνει …

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email






Παρά τις προσπάθειες των οδοκαθαριστών του δήμου Εορδαίας να μαζέψουν τις πεταμένες και κολλημένες στο έδαφος χρησιμοποιημένες μάσκες και γάντια, κάποιοι επιμένουν να ξεφορτώνονται αυτά τα μέσα ατομικής προστασίας σε όποιο σημείο βρεθεί μπροστά τους πεζοδρόμιο , δρόμο ,πάρκα ,παρτέρια ακόμα και αυλές, όταν θεωρήσουν ότι ο κίνδυνος προφύλαξης έχει περάσει.

Είναι λανθασμένη η συμπεριφορά να πετούν τα χρησιμοποιημένα γάντια και τις μάσκες στο δρόμο , καθώς δεν έχει διερευνηθεί η επιδημιολογική επίδραση του ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ σε αυτά . Χωρίς το αίσθημα ατομικής ευθύνης και του κινδύνου της Δημόσιας Υγείας ενεργούν ορισμένοι ,ενώ γνωρίζουν την επικινδυνότητα των πράξεών τους και την υποχρέωση να πετούν ΜΟΝΟ σε πράσινο κάδο απορριμμάτων τα είδη ατομικής προστασίας, προκειμένου να ακολουθήσει η υγειονομική ταφή τους, όπως των ιατρικών αποβλήτων των Νοσοκομείων .

Τούτες τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας πρέπει όλοι μας να γίνουμε πιο υπεύθυνοι πολίτες σεβόμενοι τους δημόσιους χώρους , αλλά και τις προσπάθειες των υπεύθυνων συνεργείων του Δήμου να κρατήσουν την Πόλη καθαρή.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ


Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου