Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Πτολεμαΐδα: Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Μαία και Γονιμότητα» από το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Πτολεμαΐδα: Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Μαία και Γονιμότητα» από το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 10 έτη λειτουργίας του, διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Μαία και Γονιμότητα».

Το Συνέδριο το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Υπηρεσία Μακεδονίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Παντελίδης από την Παρασκευή 6/12/2019 έως την Τετάρτη 11/12/2019.

Παράλληλα με το Συνέδριο, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μαιευτικής (Περιοχή ΚΕΠΤΣΕ) θα λάβει χώρα βιωματικό εργαστήριο στο πεδίο της Μοριακής Βιολογίας και της Εξατομικευμένης Ιατρικής. Η δράση είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα διεξαχθεί με την άμεση συμμετοχή των μαθητών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team