Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πτολεμαΐδα: Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Όρια πόλης», από την φωτογραφική ομάδα «ΕΚΦΡΑΣΗ»

Πτολεμαΐδα: Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Όρια πόλης», από την φωτογραφική ομάδα «ΕΚΦΡΑΣΗ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας, με φωτογραφικά κλικ των μελών της φωτογραφικής ομάδας Πτολεμαΐδας «Έκφραση», λειτουργεί αυτές τις ημέρες στον πεζόδρομο της Βασ. Σοφίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Οι εικόνες των εραστών του φωτογραφικού φακού εκθέτονται στο κοινό της πόλης από το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ενώ η έκθεση θα παραμείνει στο χώρο μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου. Τίτλος της έκθεσης είναι «όρια πόλης», ενώ στις φωτογραφίες που εκθέτονται συναντάει κανείς  μεριές της πόλης. Όπως περιγράφουν χαρακτηριστικά: «Στα όρια της πόλης το τσιμέντο συναντά το πράσινο, το νόμιμο το ημινόμιμο, η περίφραξη είναι δήλωση, η παράγκα στεγάζει, ο εγκλωβισμένος περπατά, τα περιττά γίνονται απαραίτητα και οι γέφυρες διευκολύνουν τη φυγή».

πηγή φωτογραφιών: Σάκης Δαζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Φλώρινα: Την έπιασαν οι πόνοι και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό 29χρονη έγκυος

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε έγκυος από την Φλώρινα, η οποία σε τυπικό προγεννητικό έλεγχο στο Νοσοκομείο Φλώρινας για ...