Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Πρόβλημα με τη στάθμευση στο Μποδοσάκειο – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου

Πρόβλημα με τη στάθμευση στο Μποδοσάκειο – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Το είδαμε κι αυτό. Στους άνετους και άφθονους χώρους του Μποδοσάκειου με τις εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης, επικρατεί μεγάλη αταξία, αφού δεν τηρούνται οι διάφορες αποφάσεις.

Αρκετοί επισκέπτες ή ασθενείς, ακόμη και μέλη του προσωπικού παρκάρουν κατά βούληση, εμποδίζοντας την κυκλοφορία και την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Πολλές φορές παρεμποδίζουν από την αυθαίρετη στάθμευση, τα ασθενοφόρα, μπροστά στην κεντρική είσοδο και τα εξωτερικά ιατρεία.

Ακόμη οξύτερο είναι το πρόβλημα μπροστά στα επείγοντα και στις παρακείμενες θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ που καταλαμβάνονται αυθαίρετα εμποδίζοντας τους αναπήρους και νεφροπαθείς να προσέλθουν στην θεραπεία τους.

Η διοίκηση του Μποδοσάκειου πρέπει άμεσα να παρέμβει σ’ αυτήν την κατάσταση είτε με την ιδιωτική αστυνομία που διαθέτει, είτε καλώντας την τροχαία να εφαρμόσει την τάξη.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Αναθεωρεί την απόφασή της για κλείσιμο κάποιων εκ των καταστημάτων της η Τράπεζα Πειραιώς – Καλά νέα για το υποκατάστημα Δεσκάτης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σε αναθεώρηση της απόφασής της για κλείσιμο συνολικά 53 καταστημάτων ανά την επικράτεια, εκ ...