Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Πρωτοβουλία του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη για ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Αλβανίας

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη για ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Αλβανίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την ανάληψη πρωτοβουλίας από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, ζητά με επιστολή που απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης προς το Προεδρείο της Ένωσης, μέλος της οποίας είναι και ο Δήμος Καστοριάς, για τη συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας, που επλήγη από σεισμό, αφού προηγουμένως, όπως επισημάινει, προηγηθεί επικοινωνία με τις αρμόδιες προξενικές ή τοπικές αρχές της Αλβανίας για την γνωστοποίηση των ειδών που υπάρχει ανάγκη.

Παράλληλα, ο Γιάννης Κορεντσίδης σημειώνει στην ίδια επιστολή, ότι ο Δήμος Καστοριάς, με τις κοινωνικές του Δομές, Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα φροντίσει έτσι ώστε να είναι σε ετοιμότητα και διαθεσιμότητα για προσφορά βοήθειας στους σεισμοπαθείς της γείτονος χώρας.

 

ΠΡΟΣ:

  1. Πρόεδρο ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

κ. Γεώργιο Δασταμάνη

ΚΟΙΝ:

  1. Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού
  2. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καστοριάς
  3. Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Καστοριάς

ΘΕΜΑ: «Πρωτοβουλία για Βοήθεια στους Σεισμόπληκτους της Αλβανίας»

Κύριε Πρόεδρε

Έπειτα από το τραγικό συμβάν του σεισμού, που έπληξε την Αλβανία με ολέθριες καταστροφές, αφήνοντας στο δρόμο χιλιάδες οικογένειες προτείνω την ανάληψη πρωτοβουλίας από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της οποίας είναι και ο Δήμος Καστοριάς, για την συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της γείτονος χώρας, αφού προηγουμένως προηγηθεί επικοινωνία με τις αρμόδιες προξενικές ή τοπικές αρχές της Αλβανίας για την γνωστοποίηση των ειδών που υπάρχει ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Καστοριάς, με τις κοινωνικές του Δομές, Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα φροντίσει έτσι ώστε να είναι σε ετοιμότητα και διαθεσιμότητα για προσφορά βοήθειας στους σεισμοπαθείς.

Με την βεβαιότητα ότι θα κάνετε δεκτό το αίτημα για την ανάληψη ανθρωπιστικής βοήθειας από την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Γιάννης Κορεντσίδης

Δήμαρχος Καστοριάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Λοβέρδος: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) σκοπεύει να διεκδικήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, «θα ...