Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πρώτο κουδούνι με τον καθιερωμένο αγιασμό στο 1ο Γυμνάσιο και στο 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας 

Πρώτο κουδούνι με τον καθιερωμένο αγιασμό στο 1ο Γυμνάσιο και στο 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με τους καλύτερους οιωνούς και  τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά και για τα Σχολεία της Εορδαίας .

Τελώντας την ακολουθία του Αγιασμού στο 1ο Γυμνάσιο και 2ο ΕΠΑΛ  Πτολεμαΐδας ο Πατήρ Ιωάννης Εσπερίδης , ανέγνωσε τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Θεοκλήτου , ευχόμενος καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς .

Την αισιοδοξία τους   ότι με τις  καλύτερες  προοπτικές ξεκινάει  η φετινή  σχολική χρονιά για τα δύο Σχολεία  , εξέφρασαν ο  Διευθυντής1ου Γυμνάσιου Πτολεμαΐδας  Σπύρος Αλεξιάδης , αλλά και ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ  Ηλίας Σβώλης υποδεχόμενοι τους μαθητές και τους συναδέλφους τους.

Μιλώντας με τη διπλή ιδιότητα του εκπαιδευτικού και του εκπροσώπου του Δήμου  Εορδαίας ο Ανέστης Καραφουλίδης ευχήθηκε δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην πνευματική καλλιέργεια των παιδιών , που αποτελεί σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ευχήθηκε από την πλευρά του και ο Σύμβουλος Φιλολόγων και υπεύθυνος Παιδαγωγικών θεμάτων του Σχολείου Ιωάννης Κγανάκας .

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου