Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Προσκλητήριο συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα

Προσκλητήριο συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνουν σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα για την φετινή Εργατική πρωτομαγιά καλούν τα Εργατικά Κέντρα Κοζάνης και Πτολεμαΐδας – Εορδαίας και συνδικάτα της περιοχής.

Η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και του Νομαρχιακό Τμήματος Κοζάνης της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 10π.μ. της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

«Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι, με κυρίαρχο αυτό της ανεργίας και της υποαπασχόλησης, καθιστούν αδιαπραγμάτευτες τις ανάγκες τους και κάνουν αναγκαία την παρουσία των Συνδικάτων, παρά τις προσπάθειες αυτών, που χρησιμοποιούν βία και τραμπουκισμούς, για να σπείρουν τη διχόνοια, προσφέροντας έτσι άψογες υπηρεσίες στην κυβέρνηση, με την οποία έχουν ταύτιση συμφερόντων, όπως έδειξαν και τα πρόσφατα γεγονότα με τη ματαίωση του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ», τονίζει μεταξύ άλλων το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης στην ανακοίνωσή του.

Προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, το οποίο καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς την Τετάρτη 1 Μαΐου στις 10:30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

Κάλεσμα στις ξεχωριστές απεργιακές συγκεντρώσεις για την εργατική πρωτομαγιά που διοργανώνει σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα απευθύνει και το ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση της Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί στις 10.30π.μ. στον Πεζόδρομο της Κοζάνης, ενώ της Πτολεμαΐδας στις 10π.μ. στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας, με κεντρικό σύνθημα «Ζήτω η 1η Μάη Παγκόσμια Ημέρα της Εργατικής τάξης» και ημέρα τιμής για εκείνους που έδωσαν και τη ζωή τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των εργαζομένων απέναντι στην καπιταλιστική σκλαβιά και εκμετάλλευση.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη