Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Προσχώρησε στην παράταξη Ζεμπιλιάδου ο ανεξάρτητος Περ. Σύμβουλος Γρεβενών Γρ. Γιαννόπουλος – Σοβαρές αιχμές κατά Καρυπίδη: «Μας διέψευσε…»

Προσχώρησε στην παράταξη Ζεμπιλιάδου ο ανεξάρτητος Περ. Σύμβουλος Γρεβενών Γρ. Γιαννόπουλος – Σοβαρές αιχμές κατά Καρυπίδη: «Μας διέψευσε…»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Προσχώρησε στον συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο ανεξάρτητος περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Γιαννόπουλος, δηλώνοντας ουσιαστικά πως θα κατέβει ως υποψήφιος με την ίδια στις επόμενες εκλογές. Με δηλώσεις του που έκανε στα μέσα ενημέρωσης πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο περιφερειακός σύμβουλος των Γρεβενών, άφησε σοβαρές αιχμές κατά του περιφερειάρχη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος μπήκε στην αυτοδιοίκηση με σκοπό να προσφέρει και όχι για να μετράει χαμένες ευκαιρίες που έχουν περάσει. «Μετά από 4 χρόνια διαπίστωσα ότι ο κ. Καρυπίδης, ακολουθεί τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα το Σκοπιανό, μας διέψευσε».
Επίσης, τόνισε πως ως περιφέρεια αλλά και ως Γρεβενά, η περιοχή είναι πολύ πίσω, και έχει πολύ χαμηλά ποσοστά ανάπτυξης, ενώ αρκετά έργα έμειναν πίσω, ενώ πολλά χρήματα χάνονται. Όπως  προσέθεσε «η παρέμβαση του κ. Καρυπίδη, δυστυχώς, δεν ήταν πουθενά. Ήταν άφαντη», είπε με νόημα, λέγοντας πως οδηγήθηκε στο να προσχωρήσει στο ψηφοδέλτιο και την παράταξη της Γ. Ζεμπιλιάδου.

video: Γιώργος Τριανταφύλλου 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη