Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) :“Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον” Aκαδημαϊκού έτους 2021-2022

Προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) :“Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον” Aκαδημαϊκού έτους 2021-2022

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


 

Η αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας  https://enien.uowm.gr/

Το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα Τμήματα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την Προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»    (ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT- EN.I.EN.)

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» και αγγλικό τίτλο (Master of ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT-M.Sc. EN.I.EN.).

Ο ΣΤΟΧΟΣ του μεταπτυχιακού είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη επιστημονική εξειδίκευση στελεχών, ικανών να υποστηρίξουν τεχνικο-οικονομικά τις επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας με χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον και να απασχοληθούν σε ανάλογες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών διοργανώνονται μία σειρά παράλληλων διαδικτυακών εκδηλώσεων, με καλεσμένους προσωπικότητες από τον χώρο της ενέργειας που δραστηριοποιούνται στον ακαδημαϊκό –επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο.

Ανάμεσα στους φιλοξενούμενους ήταν η Γ.Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, Ο Δ/ντής Υγείας Ασφάλειας και Περιβάλλοντος Ομίλου Energean Oil & Gas κ. Τσετογλου Βασίλειος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ ( Εταιρεία Φυσικού αερίου ) κ Τσακας Μάριος .o Διευθύνων Σύμβουλοw της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. (ΕΔΕΥ Α.Ε.)» κ Α. Στεφάτος.

Επίσης το μεταπτυχιακό πρόγραμμα υποστηρίζει την λειτουργία της  ενημερωτικής εκπομπής << Δρώντας.. Ακαδημαϊκά >> μέσα από το κανάλι του στο YouTube. ENIEN Channel .

Τέλος στο πλαίσιο λειτουργίας του μεταπτυχιακού πραγματοποιούνται και κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η πορεία της απολιγνιτοποίησης στο Δήμο Αμυνταίου και το ΣΔΑΜ στο επίκεντρο της συνάντησης Μπιτάκη – αν. Υπουργό Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021, ο ...