Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > «Προκήρυξη Διαγωνισμού για τις Υπηρεσίες Αποχιονισμού Οδικού Δικτύου και των Κοινοτήτων του Δήμου Βοΐου»

«Προκήρυξη Διαγωνισμού για τις Υπηρεσίες Αποχιονισμού Οδικού Δικτύου και των Κοινοτήτων του Δήμου Βοΐου»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Ο Δήμος Βοΐου προκηρύσσει συνοπτικό Διαγωνισμό για εκτέλεση υπηρεσιών που αφορούν  « Τον Αποχιονισμό του Δημοτικού Οδικού Δικτύου και των Κοινοτήτων του Δήμου Βοΐου για την Χειμερινή Περίοδο 2020-2021» με Κριτήριο κατακύρωσης της πλέον συμφέρουσας προσφοράς αποκλειστικά βάσει της τιμής του ενδεικτικού προϋπολογισμού 44.962,40 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, 24%) για την οποία έχει συνταχθεί σχετική μελέτη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

Ο διαγωνισμός πρόκειται να διενεργηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00 μ.μ στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον της αρμόδιας Αρχής Διαγωνισμού.

Η συνολική Δαπάνη των Υπηρεσιών πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές είτε για τμήμα  είτε για το σύνολο των υπηρεσιών τους.

Το αποτέλεσμα της Δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και η δαπάνη της δημοσίευσης βαρύνει τον/τους αναδόχου/ους.

Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βοΐου (https://dimosvoiou.gr/).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Αρμόδιο Υπάλληλο : Μυλωνά Σωτήριο (τηλ.: (24653-50185 / 24653-50100, Φαξ: 24653-50145) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η συγκεριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την Αντιμετώπιση των εκτάκτων καταστάσεων ανάγκης των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Σχολεία: Ολοταχώς για το 2021 η επιστροφή στα θρανία – Διστακτικοί επιστήμονες και κυβέρνηση

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η επιστροφή των μαθητών στα θρανία θα κριθεί την τελευταία στιγμή – Στάση αναμονής από ...