Αρχική > Πολιτική > Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»: Στα 20 μεγαλύτερα έργα και η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων και εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Σιάτιστας (έργο 5.4 εκ. ευρώ)

Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»: Στα 20 μεγαλύτερα έργα και η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων και εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Σιάτιστας (έργο 5.4 εκ. ευρώ)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στα επόμενα χρόνια 2,5 δισ. ευρώ θα μετατραπούν σε χιλιάδες έργα σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια και θα δημιουργήσουν περί τις 40.000 νέες θέσεις απασχόλησης, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στο πρόγραμμα, το οποίο ο πρωθυπουργός κατά την παρουσίασή του χαρακτήρισε ως «εμβληματικό» θα έχουν πρόσβαση όλοι οι οργανισμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης με βάση τη συμμετοχή κάθε τόπου στον εθνικό σχεδιασμό, αλλά και με συγκεκριμένα κριτήρια, γεωγραφικά, δημογραφικά και κοινωνικά για κάθε περιοχή.

Μετά την παρουσίαση του σχεδίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα 20 μεγαλύτερα και τα 20 μικρότερα έργα του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». Όπως προκύπτει, το μεγαλύτερο έργο με κόστος που ανέρχεται σε περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ θα γίνει στη Ρόδο, ενώ το μικρότερο έργο, σύμφωνα με τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αφορά σε αγροτική οδοποιία στην Κόνιτσα.

Τα 20 μεγαλύτερα έργα

Στα 20 μεγαλύτερα έργα που δημοσιεύει το iefimerida.gr, στη 19η θέση, συναντάμε την: Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων και εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Δ. Σιάτιστας Ν. Κοζάνης, 5.454.389,14 €.


Δείτε εδώ και τα 20 μικρότερα έργα, στα οποία επίσης συναντάμε έργα για το δήμο Βοϊου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πρόεδρος ΕΛΓΑ Θ. Λυκουρέντζος για τον παγετό που προκάλεσε ζημιές στη Δ. Μακεδονία: «Διαβεβαιώνω ότι θα καταβληθούν στο ακέραιο οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι αγρότες»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email O Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «O παγετός ...