Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Π. Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Π. Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, στα πλαίσια των καταστατικών διατάξεων του Σωματείου, παρουσία του Δικαστικού αντιπροσώπου κ. Βαφειάδη Χρήστου, διορισμένου από το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Α.Ε.Π. Κοζάνης, το απόγευμα της Παρασκευής 12.06.2020, στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΠ στην Ξηρολίμνη Κοζάνης, η οποία μεταξύ άλλων και εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη.
Σε λίγες μέρες το νέο Δ.Σ. αναμένεται να συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα και να ορίσει τις Επιτροπές εργασίας αυτού.
Τα νέα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη της Α.Ε.Π. (με αλφαβητική σειρά): Αλεξανδρίδη Παρασκευά, Αραβόπουλο Ιωάννη, Ζερβανταρίδη Αντώνιο, Ζερβανταρίδου Σοφία, Κάτανα Παναγιώτη, Κωτίδου-Γκέσιου Αναστασία, Παπαδόπουλο Θωμά, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Πιλικίδη Κωνσταντίνο, Σαρασίδου Κυριακή (Κορίνα), Χριστοφορίδη Χρήστο καθώς επίσης και στα νέα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Κεχαίδη Χαράλαμπο, Κωτίδη Λάζαρο και Ψιάνο Παναγιώτη.

Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει δύσκολο έργο αφού έχει να φροντίσει να είναι έτοιμη η ομάδα να παίξει στην ανώτερη κατηγορία όπως και αν ονομάζεται αυτή τελικά.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team