Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πως θα γίνει η εξεταστική του Ιουνίου του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας -Τι αποφάσισε σήμερα η Σύγκλητος

Πως θα γίνει η εξεταστική του Ιουνίου του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας -Τι αποφάσισε σήμερα η Σύγκλητος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, με κύριο θέμα στην «ατζέντα» την απόφαση για το πώς ακριβώς θα γίνει η εξεταστική του Ιουνίου στο ίδρυμα. Τελικά, η πλειοψηφία των μαθημάτων θα εξεταστούν εξ αποστάσεως.

Όπως τόνισε σχετικά σε δηλώσεις του στον «Π» ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης, «με βάση τις εισηγήσεις των ιδρυμάτων, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου αποφάσισε τα μαθήματα να εξεταστούν εξ αποστάσεων, με εξαίρεση συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων των τμημάτων του Πολυτεχνείου Μηχανολόγων Μηχανικών και Χημικών Μηχανικών της Κοζάνης, όπου θα εξεταστούν διά ζώσης».

Το ίδρυμα, προσθέτει ο κ. Θεοδουλίδης, προετοιμάζεται, πλέον, να ανταπεξέλθει στην «πρόκληση» αυτή, με ολοκληρωμένο σχέδιο που θα βγάλει, τόσο για την εξ αποστάσεων εξέταση μαθημάτων, όσο και για τη δια ζώσης, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και οδηγίες.

Μια ενδεικτική ημερομηνία έναρξης της εξεταστικής είναι στις 22 Ιουνίου, με το ίδρυμα να έχει σχεδόν ένα μήνα μπροστά του για να προετοιμάσει την εξεταστική σε αυτή τη «πρόκληση».

Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί εξ αποστάσεων εξεταστική, με τις συνθήκες που ζούμε, να το επιβάλλουν, όπως φαίνεται έκρινε η Σύγκλητος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη