Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πως κατανέμονται γεωγραφικά εντός του Δ. Εορδαίας, τα 104 «ενεργά» κρούσματα, τα οποία ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς κατά την χθεσινή παράταση των μέτρων
Blood sample with respiratory coronavirus positive

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του E-PTOLEMEOS.GR, που προέρχονται από κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα, παρουσιάζουμε σήμερα τη γεωγραφική κατανομή στα ενεργά κρούσματα του Δ. Εορδαίας που είναι καταγεγραμμένα στο σύστημα του ΕΟΔΥ. Βάσει αυτών των αριθμών, λήφθηκε η απόφαση από την Επιτροπή και την Κυβέρνηση, να παραταθεί το λοκντάουν στον Δήμο Εορδαίας.
Σε σύνολο 104 κρουσμάτων, εντός της πόλης της Πτολεμαΐδας βρίσκονται 85 ενεργά κρούσματα.
Στη Δημοτική Ενότητα Μουρικίου βρίσκονται 14 (εκ των οποίων τα 10 στο Εμπόριο).
Στην Ασβεστόπετρα βρίσκονται 4, ενώ 1 ενεργό κρούσμα τοποθετείται στα Κομνηνά.