Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Πολιτικό Γραφείο από τον Χρόνη Ακριτίδη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 24 Ιουλίου

Πολιτικό Γραφείο από τον Χρόνη Ακριτίδη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 24 Ιουλίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στη δημιουργία μόνιμου πολιτικού γραφείου στην Πτολεμαΐδα, προχώρησε ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, και 1ος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο του Νομού Κοζάνης Χρόνης Ακριτίδης.

Το γραφείο του στεγάζεται έναντι της κεντρικής πλατείας (οικοδομή Τόττη) και εκεί ο πολιτευτής θα δέχεται τους πολιτικούς του φίλους και θα σχεδιάζει τις πολιτικές του κινήσεις και το τμήμα τεκμηρίωσης.

Η πρόωρη προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών (7 Ιουλίου αντί του Οκτωβρίου), δεν έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στον Χρόνη Ακριτίδη για να οργανωθεί καταλλήλως και να περιοδεύσει σ’ όλα τα σημεία του Νομού Κοζάνης.

Παρά ταύτα, στην πρώτη του κάθοδο ως υποψήφιος βουλευτής, συγκέντρωσε έναν μεγάλο αριθμό σταυρών προτίμησης και για 1.400 ψήφους δεν εισήλθε στο κοινοβούλιο.

Είναι όμως βέβαιο ότι δημιούργησε μία ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον, και αναμένεται να διαδραματίσει ρόλο στα πολιτικά πράγματα του νομού.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team