Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Επιχειρήσεις > Πληττόμενες επιχειρήσεις: Ενεργοποιείται προστασία των επιταγών για 75 ημέρες – Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση

Πληττόμενες επιχειρήσεις: Ενεργοποιείται προστασία των επιταγών για 75 ημέρες – Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με το παρόν, σας στέλνουμε την Υπουργική Απόφαση Α1259/25-11-2020, η οποία μόλις δημοσιεύτηκε και είναι απαραίτητη για την ενεργοποίηση της προστασίας των επιταγών για 75 ημέρες που προβλέπει το άρθρο 35 του ν. 4753/2020.

Αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή την άμεση ενεργοποίηση της σχετικής πλατφόρμας για την συμπερίληψη και διαβίβαση τόσο των επιταγών όσο και των λοιπών αξιογράφων που πρέπει να πληρώσει ο καθένας από εσάς.

Η διαβίβαση αποτελεί προϋπόθεση της προστασίας και πρέπει να γίνει στην ειδική πλατφόρμα της ΔΙΑΣ ΑΕ μέσα σε 6 εργάσιμες ημέρες από σήμερα. 

Επίσης αφορά τους πάντες που έλκουν δικαιώματα και υποχρεώσεις από τις επιταγές, δηλαδή εκδότες, αποδέκτες και κομιστές.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μ. Παπαδόπουλος μετά τις δηλώσεις Καρακασίδη: «Οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης προσώπων ή επιχειρήσεων δίχως αποδείξεις κρίνεται ασόβαρη και κατακριτέα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δήλωση στο facebook του βουλευτή ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου μετά τις δηλώσεις Π. Καρακασίδη: «Ο εμπορικός κόσμος όπως και ...