Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: Ο απολογισμός της 3ης ημέρας επίσκεψης του συντονιστή Δίκαιης Μετάβασης στην περιοχή

Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: Ο απολογισμός της 3ης ημέρας επίσκεψης του συντονιστή Δίκαιης Μετάβασης στην περιοχή

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

  Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γιώργος μαζί με τον Συντονιστή του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κωνσταντίνο Μουσουρούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Τσιούμαρη Γρηγόριο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Μετάβασης κ. Κιάνα Στέργιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδη Νικόλαο πραγματοποίησαν επίσκεψη  αρχικά στο Διοικητήριο της ΔΕΗ και μετά στην υπό κατασκευή Μονάδα V.

  Αργότερα επισκέφτηκαν τον Δήμο Εορδαίας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Πλακεντά Παναγιώτη με κύριο  θέμα συζήτησης τη βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια συναντήθηκαν  με μέλη της Αντιπολίτευσης του Δήμου.

  Ακολούθησαν  συναντήσεις  με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και  του    Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ – Σπάρτακος στο Δημαρχείο Εορδαίας.

  Η Τρίτη μέρα του προγράμματος ολοκληρώθηκε  με συνάντηση με τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ, τον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΔΕΗ, αλλά και με το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «Ένωση» στο Δημαρχείο Εορδαίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη