Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Παρουσίαση βιβλίου «Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ 70» το Σάββατο του Λαζάρου στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης

Παρουσίαση βιβλίου «Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ 70» το Σάββατο του Λαζάρου στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το νέο βιβλίο με τη χρυσή δεκαετία του ΠΑΟΚ μέσα από τον φακό του Μιχάλη Παππού , θα παρουσιαστεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 7μ.μ. στο χώρο της Ευξείνου Λέσχης  Κοζάνης, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Εκδοτικός Οίκος UNIVERSITY STUDIO PRESS , το περιοδικό « Παρέμβαση» και η Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης. 

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική έκδοση μέσα από την οποία και με το σπάνιο φωτογραφικό υλικό του Μιχάλη Παππού παρελαύνει όλη η ιστορική δεκαετία του 70 , η χρυσή ποδοσφαιρική περίοδος του ΠΑΟΚ .

Είναι ένα Λεύκωμα που περιλαμβάνει κατακτήσεις , πρωταθλήματα και κύπελλα του Δικεφάλου, τις μαγικές στιγμές του Μεγαλέξανδρου του Ελληνικού ποδοσφαίρου του τεράστιου Γιώργου Κούδα και των ταλαντούχων συμπαικτών του.

Είναι από εκείνα τα βιβλία που τα διαβάζεις με την ψυχή και που διεγείρουν όλα σου τα συναισθήματα για την αγαπημένη σου Ομάδα !

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον δημιουργό Φωτογράφο , όσο και σε όλους τους συντελεστές αυτού του σημαντικού πονήματος ,  την επιμέλεια του οποίου είχε ο σπουδαίος Βετεράνος του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης με τη συνδρομή του γνωστού Δημοσιογράφου Κώστα Μπλιάτκα.

Για όσους επιθυμούν να ξαναζήσουν τις  θρυλικές στιγμές, με  τις εμβληματικές φωτογραφίες , το «ξεπέταγμα του ζαρκαδιού»(ΚΟΥΔΑ) και το γοητευτικό ταξίδι με τους «τζέντλεμαν» των  γηπέδων, όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο του Λαζάρου  στην εκδήλωση της Κοζάνης.


 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου