Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Παρουσίασε φανέλα και τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει σε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ζητήματα ο Εορδαϊκός (φωτό-βίντεο)

Παρουσίασε φανέλα και τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει σε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ζητήματα ο Εορδαϊκός (φωτό-βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο Ξενοδοχείο Ιωάννου ο Εορδαϊκός παρουσίασε την καινούρια φανέλα της ομάδας, όπως και τι έχει γίνει μέχρι τώρα σε αγωνιστικά και εξωαγωνιστική ζητήματα που άπτονται το τομέα της οργάνωσης της ομάδας.

Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Κρυτσάνης που τόνισε «πριν από 1,5 μήνα περίπου ξεκινήσαμε μια προσπάθεια αναβάθμισης του Εορδαϊκού.

Θα ξεκινήσω λέγοντας για κάποια πράγματα που έχουν ήδη γίνει όπως είναι το γραφείο-μπουτίκ, ενώ γίνανε και κάποιες δράσεις στα γήπεδα όπου γυμνάζονται οι Ακαδημίες έτσι ώστε να αναβαθμιστούν και να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά για να χτίσουμε κάτι καλό για το μέλλον

Οργανώσαμε σάϊτ όπου υπάρχει e-shop,ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων ενίσχυσης.

Ο Εορδαϊκός πρέπει να γίνει η ομάδα της περιοχής και όλοι οι παίκτες να θέλουν να αγωνίζονται σε αυτήν.

Έχουμε μιλήσει με όλες τις ομάδες της περιοχής πλην μιας και περιμένουμε την βοήθεια όλων για να γίνει ο Εορδαϊκός ομάδα όλων και να δώσουμε την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μέχρι στιγμής πάντως η συνεργασία με τις άλλες ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο ενώ οργανώσαμε και το τμήμα marketing.

Τοποθετήσαμε επίσης ένα πανό στο γήπεδο στο οποίο ο δήμος ήταν συμπαραστάτης αλλά στη συνέχεια ήταν αναγκασμένος βάσει νόμου να το κατεβάσει αφού κάποιοι κακοπροαίρετοι ενοχλήθηκαν. Εμείς δεν είχαμε σκοπό να προκαλέσουμε κανένα και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Τα γραφεία αναμένεται να λειτουργήσουν πλήρως τις επόμενες μέρες όπου θα μπορεί να πηγαίνει και ο κόσμος να προμηθεύεται πράγματα της ομάδας.

Φέραμε νέα πρόσωπα στην ομάδα αλλά θέλουμε και άλλους να στηρίξουν την προσπάθεια.

Όσο αναφορά τη δημιουργία γηπέδου είχαμε αρκετές επαφές θέλουμε να κάνουμε ένα όμορφο γήπεδο που θα είναι καλό και για τη περιοχή. Κάναμε επαφές τα μηνύματα που παίρνουμε είναι θετικά και πιέζουμε.

Τέλος όσο αναφορά την 2η ομάδα οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί από φέτος το αφήνουμε προς το παρόν για τη νέα περίοδο.

Σε ερώτηση για το πανό όσο και για το αν ομάδα άλλης πόλης «πλησιάζει» παίκτες της Ακαδημίας ο κ. Κρυτσάνης απάντησε:

Όσο αναφορά το αγωνιστικό το ανέλυσε ο Γιάνης Κουλίδης που τόνισε «Για πρώτη φορά υπάρχει σχέδιο από το Δ.Σ., η διοίκηση ανακοινώνει το σχεδιασμός της που είναι φιλόδοξος αλλά θέλει τη στήριξη όλων.

Η φετινή εμφάνιση παραπέμπει στο ένδοξο παρελθόν της ομάδας και συμβολίζει την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Εκτός από το ότι ο Εορδαϊκός θέλει να γίνει κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο της περιοχής θέλει να δείξει ότι είναι και μια ομάδα με ένδοξο παρελθόν αλλά και δημιουργικό πνεύμα.

Ο σύλλογος θέλει φέτος να μεταφέρει αυτή τη φιλοσοφία στη φετινή εμφάνιση που θα φορεθεί με σκοπό να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Θέλω να αναφερθώ στο σχεδιασμό βιώσιμης ανάπτυξης, διοικητική και οικονομική λειτουργία ενός αθλητικού εκπαιδευτικού και πολιτιστικού οργανισμού.

Αυτό έχει πλεονεκτήματα που είναι:

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του συλλόγου πέρα από την ιστορία της είναι ότι μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι είναι μια κατηγορία κάτω από ομάδες της περιοχής με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να έρθουν έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα πλήρως η Ακαδημία αλλά φέτος 2 παιδιά από αυτή θα ανέβουν στην 1η ομάδα (Καϊσίδης, Τριανταφύλλου).

Έχει ανέβει ο Μ.Ο. ηλικίας των φιλάθλων που επιφέρει μείωση του ποσοστού τους και άρα πρέπει να φέρουμε νέους φιλάθλους στην ομάδα.

Η ομάδα έχει προοπτικές και αν μπορέσει να αξιοποιήσει το όνομα του θα μπορέσει να έχει οικονομική ανταπόδοση.

Ελάχιστοι σύλλογοι λειτουργούν σε επαγγελματικά επίπεδα οργάνωσης αν ο Εορδαϊκός το καταφέρει θα έχει το πλεονέκτημά.

Ο Εορδαϊκός βρίσκεται σε αυτή τη θέση γιατί υπήρχε ελλιπής έλεγχος και αδιαφάνεια, ερασιτεχνική οργάνωση, μηδαμινός συντονισμός και ελλιπής προσπάθεια ανάδειξης του συλλόγου και ενίσχυσης της αγάπης της ομάδας και των αθλητών υποδομών.

Θέλουμε ένα μέλλον για την ομάδα όπου δεν θα παίζει ρόλο το ταλέντο ή η σωματική διάπλαση του αθλητή αλλά η σκληρή εκπαίδευση, η πειθαρχία, η πίστη και η εκτέλεση γνώσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και όλα αυτά πάνω στην βάση μόρφωσης και επιδόσεων στο σχολείο καθώς και η αντίληψη, η υπευθυνότητα και ευσυνειδησία των αθλητών ως μαθητές καθορίζουν την μετέπειτα εξέλιξη τους τόσο στην ομάδα όσο και στην κοινωνία.

Κλείνοντας στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε ανανεώσει με το 70% από την περσινή ομάδα ενώ έχουν έρθει οι Μπερμπερίδης Χρήστος, Σιδηρόπουλος Χαράλαμπος, Ουζούνι Τζοργκέν, Σπύρλες Γέωργιος, Μπαμπαλίκης Ανδρέας και Σαββίδης Παντελής.

Έχουμε δώσει τα χέρια και με 2 ακόμα έμπειρους παίκτες αλλά μέχρι να υπογράψουν δεν μπορούμε να τους ανακοινώσουμε.

Έχουμε κλείσει δυνατά φιλικά με Π.Ο. Ελασσόνας, Κοζάνη, Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, θα πάρουμε μέρος στο τουρνουά της Α.Ε. Κοζάνης ενώ θα κάνουμε φιλικά και με ομάδες της περιοχής.

Αυτό που ζητάμε είναι η στήριξη από όλους και πιστεύουμε να γίνετε ο 12ος παίκτης».

Η προετοιμασία του Εορδαϊκού αρχίζει αύριο Δευτέρα 3 Αυγούστου ενώ την Τετάρτη θα γίνει αγιασμός στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Αποκατάσταση λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Από τη Δ.Ε.ΤΗ.Π. ανακοινώνεται ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη , λόγω διαρροής στον αγωγό μεταφοράς της ...