Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Παρουσίαση του βιβλίου «Μελέκ…Θρησκεία μου είναι…η αγάπη» στο Μουσείο Πτολεμαΐδας  

Παρουσίαση του βιβλίου «Μελέκ…Θρησκεία μου είναι…η αγάπη» στο Μουσείο Πτολεμαΐδας  

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το βιβλίο με τίτλο: « Μελέκ…Θρησκεία μου είναι…η αγάπη»  του Εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Σπανίδη , παρουσιάστηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ανθρωπολογικού –  Παλαιοντολογικού Μουσείου Πτολεμαϊδας , όπου το «παρών» έδωσε και η ηρωίδα του πονήματος Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού και Πρέσβειρα UNAIDS  Μέρω  Κεσεσίογλου .

Το βιβλίο αναφέρεται στο έργο και στο όραμα της κ. Κεσεσίογλου , της οποίας η 25 χρονη φιλανθρωπική δράση στην Αφρική έδωσε το ερέθισμα στο Συγγραφέα για να προχωρήσει στην καταγραφή της προσφοράς της Ελληνίδας στον άνθρωπο .

    «Είμαι πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι στην Πτολεμαϊδα και στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας ,για την παρουσίαση του βιβλίου. Πέρασα 25 χρόνια δράσης στην Αφρική και όχι μόνο  με πολλές περιπέτειες και κινδύνους , ενώ τα πρόσωπα που αναφέρονται είναι όλα υπαρκτά» τόνισε η κ. Κεσεσίογλου ευχαριστώντας τον  κ. Σπανίδη για τη συγγραφή του έργου.

DSC01717 DSC01714 DSC01701 DSC01695 DSC01691 (2)

Αναφερόμενος στην ηρωίδα του, με την οποία γνωρίζεται από το 1995 ,  ο Συγγραφέας επεσήμανε ότι τον άγγιξε η πλούσια ανθρωπιστική δράση της και προσπάθησε μέσα από τις αφηγήσεις της να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και σε διάστημα 8-10 μηνών να γράψει το βιβλίο .

«Η κ. Κεσεσίογλου είναι ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί ηθικές και πνευματικές αξίες και μέσα από τις πράξεις  της στέλνει επίκαιρα μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης» επεσήμανε ο δημιουργός του έργου.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη τόσο προς τον Συγγραφέα όσο και προς την ηρωίδα του , ενώ αναφερόμενος στο βιβλίο τόνισε ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον και  επίκαιρο έργο , που προβάλλει την ανθρωπιά των Ελλήνων .

Από την πλευρά του «καλοτάξιδο» ευχήθηκε να είναι το βιβλίο και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιος  Κωτσίδης , χαιρετίζοντας την  εκδήλωση.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team