Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Παρέμβαση για την παράταση λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 1 Μαΐου

Παρέμβαση για την παράταση λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 1 Μαΐου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣτο πολύ σοβαρό θέμα της παροχής θερμικής ενέργειας, στην Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας από τον ΑΗΣ Καρδιάς, αναφέρθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καραΐσκος, με παρέμβασή του προς την Δημοτική Αρχή, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, εκφράζοντας την αγωνία του, για το ενδεχόμενο διακοπής παροχής θερμότητας δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Τι γίνεται με την παράταση λειτουργίας των μονάδων 3 και 4 ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ καθώς δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία επίσημη ανακοίνωση – έγγραφη δέσμευση από το Υπουργείο Ενέργειας ότι οι μονάδες θα λειτουργούν μέχρι το 2021-22, όπου και υπολογίζεται να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει η μονάδα 5».

Σε απάντησή του, ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης, ενημέρωσε για την προχθεσινή του κάθοδο στην Αθήνα και την ειδική σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΔΕΗ.

Εκεί συμμετείχαν, ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκης, ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας της 5ης Μονάδας κ. Στεφανάτος και ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης.

Αποφασίσθηκε η ορθολογιστική χρήση των υπολειπόμενων ημερών λειτουργίας των Μονάδων του ΑΗΣ Καρδιάς και δηλώθηκε η πρόθεση του Υπουργού Ενέργειας κ. Σταθάκη για αύξηση ημερών λειτουργίας. Ακόμη δηλώθηκε η διάθεση από τον Δήμο 4 εκατ. ευρώ για μετασκευές στην ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Όταν το 2016, ο «Π», ανέδειξε την αυτονόητη ανάγκη σύνδεσης του Μποδοσάκειου με την ΕΟ «Κοζάνης-Φλώρινας» – Δυστυχώς τίποτα δεν έγινε

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το έχουμε πει από το Μάιο του 2016. Πριν περίπου 4,5 χρόνια. Δυστυχώς κανείς δεν ακούει. Μόλις 5 ...