Αρχική > Slider > Παρελθόν από την προεδρία των Κομνηνών ο Κώστας Ψωμιάδης!!

Παρελθόν από την προεδρία των Κομνηνών ο Κώστας Ψωμιάδης!!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μετά από ώριμη σκέψη και την απόφαση να είναι πολύ δύσκολη για μένα ,αποφάσισα να αποχωρήσω από την θέση του προέδρου της ομάδας και γενικά από την διοίκηση της. Ίσως αυτό λειτουργήσει θετικά και βρεθούν νέοι άνθρωποι να ασχοληθούν με την οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου,κάτι που αν συμβεί το σίγουρο είναι ότι θα τους βοηθήσω όσο περνάει από το χέρι μου δίχως όμως να εμπλακώ σε κάποιο διοικητικό σχήμα.Η δική μου πορεία στον Α.Σ Πρόοδος Κομνηνών έχει φτάσει στο τέλος της οριστικά, διότι νομίζω πως ότι είχα να δώσω το έδωσα και εντελώς φυσιολογικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Οι λόγοι που με οδηγούν στην απόφαση αυτή είναι γνωστοί. Πρώτον και κυριότερο ανύπαρκτη διοίκηση και δεύτερον η πάρα πολύ μικρή συμμετοχή φέτος των ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία της ομάδας.
Εύχομαι γρήγορα να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και σύντομα η ομάδα να βρει το δρόμο που της αξίζει με βάση την ιστορία της.
Ευχαριστώ τους λιγοστούς ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι πάνω από 40 στον αριθμό,που μας στήριξαν τα τρία προηγούμενα χρόνια στα οποία πανηγυρίσαμε και μια άνοδο, όπως και τους προπονητές και ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα μας.
Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες της ομάδες,τους προπονητές , ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και πάνω απ’όλα στις διοίκησης των ομάδων.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.