Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Παρέα Πτολεμαϊδιωτών συγκέντρωσε απαραίτητα είδη για το νοσοκομείο – Έδωσαν τα χρήματα των καλοκαιρινών διακοπών για καλό σκοπό!

Παρέα Πτολεμαϊδιωτών συγκέντρωσε απαραίτητα είδη για το νοσοκομείο – Έδωσαν τα χρήματα των καλοκαιρινών διακοπών για καλό σκοπό!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και με γνώμονα τις ανάγκες του Νοσοκομείου, εν μέσω πανδημίας, μια παρέα Πτολεμαϊδιωτών, επέλεξε τις δύσκολες ημέρες που ζούμε, αντί να ξοδέψει τα προγραμματισμένα χρήματα που δίνουν κάθε χρόνο ως προκαταβολή για τις καλοκαιρινές διακοπές, τα χρήματα αυτά να πάνε σε μια λίστα με απαραίτητα πράγματα για το Νοσοκομείο.
Αναλυτικότερα, οι ανάγκες του νοσοκομείου αφορούν πιεσόμετρα, θερμόμετρα, οξύμετρα, χλωρίνες, σαπούνια για τα χέρια και αντισηπτικά.
Όπως γράφουν οι ίδιοι σχετικά: «Είμαστε μια παρέα 25 ατόμων, μικροί μεγάλοι, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή προγραμματίζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και στέλνοντας μια μικρή προκαταβολή στο ξενοδοχείο του προορισμού μας. Έπεσε στα χέρια μας μια λίστα κάποιων αναγκών του νοσοκομείου μας και αυτόματα η προκαταβολή μας άλλαξε προορισμό κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε το ελάχιστο… Ας είμαστε όλοι καλά και σύντομα θα έρθουν κι” άλλα ανέμελα καλοκαίρια!!!
Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι μικρό για να γίνουμε καλύτεροι». 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team