Αρχική > Αθλητικά > Παράταση στην εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Παράταση στην εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με tweet που ανάρτησε ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε παράταση των προθεσμιών για την ολοκλήρωση των εγγραφών στο Μητρώο Αθλητικών Σωματίων, καθώς και σε παράταση του χρονικού διαστήματος μέσα στο οποίο θα μπορούν να διεξαχθούν οι εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών.

Ως γνωστόν, στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο προβλέπονταν πως οι εκλογές των 49 ομοσπονδιών θα έπρεπε να γίνουν μεταξύ του Νοεμβρίου και της 15ης Φεβρουαρίου. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του ολικού lockdown, ο Αυγενάκης προαναγγέλλει ότι την Παρασκευή (6/11) θα παρατείνει αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ είχε ορίσει τις αρχαιρεσίες της για τις 23 Νοεμβρίου, ωστόσο μετά τα μέτρα κατά της πανδημίας όλα δείχνουν ότι θα αναβληθούν και θα πάνε για το Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του υφυπουργού Αθλητισμού:

“Λόγω των μέτρων περιορισμού για την πανδημία που ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό και θα ισχύουν πανελλαδικά όλο τον Νοέμβριο, θα τροποποιηθούν αναλόγως και οι προθεσμίες θεραπείας και ολοκλήρωσης αιτήσεων εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Ομοίως, θα παραταθεί και το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα μπορούν να διεξαχθούν οι Γενικές Συνελεύσεις και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοικητικών οργάνων στις αθλητικές Ομοσπονδίες.

Ημερομηνίες και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημερας”.

 

Πηγή: soccerplus.gr

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χάντμπολ: Στην Κοζάνη, οριστικά, το Final-4 του Κυπέλλου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια εβδομάδα νωρίτερα, από το προγραμματισμένο, οι ημιτελικοί και ο τελικός Το Σάββατο, η ΑΕΚ παίζει, εκτός έδρας, ...