Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Φοιτητών Μηχανολόγων Μηχανικών στο κτήριο της πρυτανείας τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου: «Δεν μπορούμε να καθόμαστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια, την ώρα που οι σπουδές μας είναι στον αέρα»

Παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Φοιτητών Μηχανολόγων Μηχανικών στο κτήριο της πρυτανείας τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου: «Δεν μπορούμε να καθόμαστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια, την ώρα που οι σπουδές μας είναι στον αέρα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 Την Τρίτη 1/9 μετά από συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου Μηχανολόγων Μηχανικών πήραμε απόφαση για παράσταση διαμαρτυρίας στο κτήριο της Πρυτανείας τη Δευτέρα 7/9 στις 11:30. Δεν μπορούμε να καθόμαστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια, την ώρα που οι σπουδές μας είναι στον αέρα και οι γονείς μας πληρώνουν ενοίκια με λεφτά που δεν μας περισσεύουν. θέλουμε να ανοίξει η σχολή μας με όλες τις προϋποθέσεις για να μπορεί να γίνει μάθημα. Ρωτάμε τον πρύτανη «Γιατί δεν διαμορφώνονται .. τα αμφιθέατρα του και οι χώροι για να μπορέσουμε να κάνουμε μάθημα;¨Απαιτούμε εδώ και τώρα:
 Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για καθαριότητα, συντήρηση, φύλαξη, σίτιση στις εστίες   
Να στεγαστούν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές. Υπενοικίαση ξενοδοχείων με κρατική ευθύνη έτσι ώστε να στεγαστούν όλοι οι φοιτητές που θα κάνουν αίτηση  στην εστία και δεν χωράνε. Μόνιμη επιδότηση φοιτητικής κατοικίες στις οικογένειες των φοιτητών σε μηνιαία βάση.
Πύκνωση δρομολογίων των αστικών λεωφορείων που εξυπηρετούν τους φοιτητές από και προς τις Σχολές. Ειδικά σε αυτή την περίοδο είναι απαράδεκτο οι φοιτητές να στοιβάζονται σε λεωφορεία. Δωρεάν μετακίνηση στα υπεραστικά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προκειμένου να επιστρέψουν οι φοιτητές στον τόπο σπουδών τους.
Καλούμε και τους άλλους φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου μας να λάβουν ανάλογες αποφάσεις.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δημήτρης Βαβλιάρας, ο Κοζανίτης φωτογράφος που προσελκύει το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον – Από το parallaximag

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Συνέντευξη στη Στέλλα Παϊσανίδη Εικόνες: Από το φωτογραφικό αρχείο του Δημήτρη Βαβλιάρα Ένας καλλιτέχνης ...