Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας: “Ούτε μια μέρα χωρίς τηλεθέρμανση”

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας: “Ούτε μια μέρα χωρίς τηλεθέρμανση”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (ΔΕΤΗΠ) στην Πτολεμαΐδα, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης, το Συντονιστικό Εργατικών Σωματείων και Φορέων Δυτικής Μακεδονίας Ενάντια στην Απολιγνιτοποίηση, απαιτώντας να μη μείνει ούτε μια μέρα χωρίς τηλεθέρμανση ο λαός της περιοχής.

«Ούτε μια μέρα χωρίς τηλεθέρμανση. Καμία αύξηση στα τιμολόγια», ανάγραφε το πανό που κρατούσαν μέλη του Συντονιστικού, ενώ άλλα μέλη μοίραζαν την ενημερωτική ανακοίνωσή τους.

Ειδικότερα για το ζήτημα της τηλεθέρμανσης, το Συντονιστικό διεκδικεί την απρόσκοπτη λειτουργία της, ώστε να μη μείνει ούτε μια μέρα χωρίς θέρμανση ο λαός της περιοχής, την επέκταση του δικτύου της στα χωριά της περιοχής, καθώς και να μην υπάρξει καμία αύξηση στα τιμολόγια, με ταυτόχρονη μείωσή τους σε όσους χτυπήθηκαν από τις συνέπειες της πανδημίας.

Επίσης, το Συντονιστικό διεκδικεί την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων στη ΔΕΤΗΠ.

Σημειώνεται ότι αντιπροσωπεία του Συντονιστικού συναντήθηκε το Σάββατο με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΤΗΠ. Συζητήθηκαν η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και οι εξελίξεις με βάση τον αντιλαϊκό σχεδιασμό της απολιγνιτοποίησης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τί λένε πολίτες της Πτολεμαΐδας, για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό? (γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ανοίγει ο δρόμος στο προσεχές διάστημα για τον «υποχρεωτικό» εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, ...