Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Παράδοση αρχείων για το 1940-41 – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου

Παράδοση αρχείων για το 1940-41 – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε, χθες στα γραφεία μας τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη, που διεξάγει έρευνα ταυτοποίησης για τους νεκρούς του Αλβανικού έπους.

Μία συγκινητική ενέργεια, την οποία του ανέθεσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος έχει ευαισθητοποιηθεί πολύ, στο θέμα της αναγνώρισης των νεκρών, στο αλβανικό έπος, αυτών που κατάγονται από ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία.

Στην έκκληση, που απηύθυνε ο Γρηγόρης Τσιούμαρης για παροχή  στοιχείων, εκ μέρους του ΠΑΛΜΟΥ ο Κοσμάς Πουγαρίδης ανταποκρίθηκε άμεσα και παρέδωσε αρκετά σπάνια ντοκουμέντα και ονόματα ανθρώπων της περιοχής, που έπεσαν υπέρ πατρίδας.

Η φωτό είναι από την χθεσινή παράδοση του υλικού, του οποίο θα αξιοποιήσει η ειδική επιτροπή της Περιφέρειας και χαιρόμαστε πολύ, που ο ΠΑΛΜΟΣ με το αρχείο του συνεισφέρει σ’ αυτήν την προσπάθεια αναγνώρισης και τιμής.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η θολότητα του νερού στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Κατόπιν παραπόνων που μας κατέθεσαν αναγνώστες, αναζητήσαμε το που οφείλεται η παρατεταμένη θολότητα του νερού που προέρχεται ...