Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Παραχώρηση του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου στην Κοζάνη στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσαν ο Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης (βίντεο-φωτό)

Παραχώρηση του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου στην Κοζάνη στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσαν ο Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης (βίντεο-φωτό)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Την παραχώρηση του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου στην Κοζάνη έτσι ώστε να το λειτουργήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως ένα κέντρο Κτηνοτροφίας Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσαν πριν λίγο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Στη συνέχεια οι 2 άντρες είχαν συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας στην ΖΕΠ .

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εξώδικη ανταπάντηση στον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη από το 4coffee: «Είναι φανερή πλέον η τακτική εκφοβισμού και φίμωσης που ακολουθείτε απέναντί μας»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Εξώδικη ανταπάντηση στον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη για την υπόθεση της αναφοράς του καταστήματος μας ...