Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Παραχώρηση Χρήσης Οικίσκου στο Κέντρο Υγείας Καστοριάς από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Παραχώρηση Χρήσης Οικίσκου στο Κέντρο Υγείας Καστοριάς από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Στην παραχώρηση χρήσης ενός Οικίσκου 30 τ.μ. που προμηθεύτηκε η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) Καστοριάς προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος, έπειτα από την υπογραφή σχετικής σύμβασης με την υπεύθυνη του Κ.Υ. Νίνα Βελισσαρίδου.

 

Η συγκεκριμένη προμήθεια έγινε μετά από αίτημα της 3ης ΥΠΕ ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Λειτουργεί ήδη ως ιατρείο εξέτασης  ύποπτων περιστατικών  από το Κ.Υ. και ως σημείο δειγματοληψίας για τεστ κορωνοϊού (covid-19) από τις  Κινητές Μονάδες Υγείας  (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ.

 

Πρόκειται για έναν οικίσκο τύπου isobox με στατική επάρκεια, διαστάσεων 3 μ. Χ 10 μ., δίχωρο, με εσωτερική πόρτα, όπου διαθέτει  κλιματιστικό inverter, νιπτήρα, μπάνιο και όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και λοιπές εγκαταστάσεις.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σαββόπουλος τόνισε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Π.Ε. Καστοριάς θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός σε δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις δομές υγείας της περιοχής για το πολύτιμο έργο που επιτελούν ασταμάτητα, ακούραστα και με μεθοδικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωτοφανούς πανδημίας.

Από την πλευρά τους, τόσο η υπεύθυνη του Κ.Υ. κα. Βελισσαρίδου όσο και η υπεύθυνη ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ κα. Μπουργανού ευχαρίστησαν την Π.Ε. Καστοριάς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Έκθεση φωτογραφίας στην Πτολεμαΐδα από την Φωτογραφική Ομάδα της πόλης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια πολύ όμορφη έκθεση φωτογραφίας που ξεκίνησε στις 17 και θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί η φωτογραφική ...