Αρχική > Ελλάδα > ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Ωράριο και μουσική. Νέες αστοχίες εις βάρος των καταστημάτων της Εστίασης»

ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Ωράριο και μουσική. Νέες αστοχίες εις βάρος των καταστημάτων της Εστίασης»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Άστοχα τα μέτρα της απαγόρευσης της μουσικής και το κλείσιμο της εστίασης στην 10:45 μ.μ., που είχε ως αποτέλεσμα το 25% περίπου των συναδέλφων να μην λειτουργήσουν τα καταστήματά τους. Δυστυχώς οι υπεύθυνοι στα συναρμόδια υπουργεία, αγνοούν τις ιδιαιτερότητες του κλάδου της εστίασης με αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην λειτουργήσεις το 25% των συναδέλφων, αλλά και πολλοί άλλοι αναγκάστηκαν να ξανακλείσουν λόγω των μειωμένων τζίρων. Η απαγόρευση της μουσικής, ειδικά σε καταστήματα εστίασης, είναι ακατανόητη η εφαρμογή της.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΜΗΝΑ

Η πλήρη απαλλαγή από το ενοίκιο του μήνα Μαΐου, θα εφαρμοστεί στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο – πολιτισμού –τουρισμού – αθλητισμού – μεταφορών – Εστίασης και άλλες επιχειρήσεις που επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα. Όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναστολή, η μείωση του ενοικίου είναι 40% για την κύρια κατοικία τους, ως επίσης και για την φοιτητική κατοικία των εξαρτημένων μελών. Χάνουν την έκπτωση του 40% όσοι ήταν πληττόμενοι τους προηγούμενους μήνες όπως δικηγορικά γραφεία κ.λ.π.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΚΑΔ της επιχείρησης κατά την ώρα της δήλωσης είναι και το ουσιαστικό στοιχείο της απαλλαγής ή πληρωμής για το ενοίκιο του μηνός Μαΐου.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χατζηδάκης: Πήγε απροειδοποίητα στον ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής, βρήκε λίγους υπαλλήλους και… χαρτοβασίλειο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την εμπειρία του από μία απροειδοποίητη επίσκεψη που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής σε γραφεία του ΕΦΚΑ, κατέγραψε ...